Tag Archives: Turqia

Kur gjeopolitika e Ankarasë bëhet në kafenetë e (ish) Bllokut

“Nëse njerëzit e përcaktojnë një situatë si të vërtetë, pasojat prej saj janë të vërteta.” W.I.Thomas dhe D.S.Thomas, The Child in America Shkrimin e tij në gazetën Shqip të datës 26 Nëntor te titulluar “Turqia dhe iluzioni ballkanas i aleancës” … Continue reading

Posted in Parody Science, Të përzgjedhura nga shtypi shqiptar | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment